Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Άλλη μια θητεία για τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων φτάνει στο τέλος της. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε ήταν αρκετές… θεωρούμε ότι ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το σημαντικότερο όλων, είναι ότι αισθανόμαστε χαρά και υπερηφάνεια που μπορέσαμε να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας και να τα βοηθήσουμε τόσο στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών που υπήρξαν όσο και στην διοργάνωση εκδηλώσεων για την ψυχαγωγία τους.

Συνολικά ο Σύλλογος, κατά την διάρκεια της θητείας του, διοργάνωσε ή συμμετείχε σε 15 εκδηλώσεις / δράσεις με κυριότερες τις κάτωθι:

·         Διοργάνωση εκπαιδευτικού σεμιναρίου με συμμετοχές γονέων και θέμα "Μιλήστε στα παιδιά για το κάπνισμα"
·         Διοργάνωση βιωματικού σεμιναρίου κατασκευής πασχαλινής λαμπάδας
·         Προμήθεια εκπαιδευτικού υλικού (laptop, ασπροπίνακες κ.ά)
·         Διοργάνωση εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα την παροχή πρώτων βοηθειών.
·         Διοργάνωση χοροεσπερίδων σε συνεργασία με την 15μελή μαθητική επιτροπή

Το έργο πρέπει να συνεχιστεί… για το καλό των παιδιών μας!!!

Τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. βάσει Αστικού Κώδικα και καταστατικού του Συλλόγου. Προσκαλούμε όλους τους γονείς που θέλουν να συνεισφέρουν λίγο από τον χρόνο τους,  να θέσουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές.

Η πρώτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/9 και ως είθισται, θα μεταφερθεί την επόμενη Τετάρτη 19/9 λόγω ελλείψεως απαρτίας των μελών. Κατά την Γενική Συνέλευση θα αναγνωστεί ο απολογισμός πεπραγμένων και ο οικονομικός απολογισμός ενώ στην συνέχεια θα καταγραφούν οι υποψηφιότητες που θα λάβουν μέρος στις επερχόμενες εκλογές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26/9. Οι παραπάνω ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν ενώ θα υπάρξει πρότερη ειδοποίηση.

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι μη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού υποψηφιοτήτων θα οδηγήσει σε διάλυση του Συλλόγου, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις μαθησιακές ανάγκες των παιδιών μας.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων, για την συμμετοχή σας στις επερχόμενες εκλογές, όπως έχετε ήδη πράξει στο παρελθόν σε ανάλογες εκδηλώσεις και δράσεις του Συλλόγου.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους, γονείς και παιδιά, να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας, όσο μεγάλα κι αν είναι και να έχετε πάντα στη ζωή σας υγεία, αγάπη και ευτυχία... Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά!!!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου
Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης

Ο Πρόεδρος                                                                Η Γραμματέας

 
Η. Χριστόπουλος                                                         Σ. Βαρσακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου