Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Φωτογράφηση Γ' Γυμνασίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
 
Την Παρασκευή 18/5 πραγματοποιήθηκε στο 3ο Γυμνάσιο, φωτογράφηση των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου, εν όψει της αποφοίτησής τους από αυτό. Καθώς οι ιδέες και οι προτιμήσεις περί των φωτογραφιών είναι προσωπικό θέμα, αποφασίσαμε να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες σε συγκεκριμένη τοποθεσία του διαδικτύου (όχι σε κοινή θέα) και να στείλουμε ένα συγκεκριμένο σύνδεσμο στα παιδιά, ώστε να επιλέξουν εκείνες τις φωτογραφίες που θα τους αρέσουν και να κάνουν ότι θέλουν με αυτές (π.χ. εκτύπωση σε κούπα ή σε μπλουζάκι ή ημερολόγιο κ.α.) ή απλή αποθήκευση στο ψηφιακό τους αρχείο.
 
Τα παιδιά του 15μελούς έχουν λάβει ήδη τον σύνδεσμο με την προτροπή να τον μοιράσουν σε όλα τα παιδιά της Γ’ Γυμνασίου. Σε περίπτωση που δεν γνωστοποιηθεί στο παιδί σας ο συγκεκριμένος σύνδεσμος από τους συμμαθητές του, μέχρι την Παρασκευή 1/6, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε ώστε να σας τον αποστείλουμε προσωπικά καθώς λόγοι μη δημοσίευσης προσωπικών δεδομένων δεν επιτρέπουν την δημόσια αναγραφή του.
 
Ο σύνδεσμος θα παραμείνει ενεργός μέχρι τέλος Ιουνίου, οπότε και θα καταργηθεί. Αν κάποιο παιδί, για οποιοδήποτε λόγο, δεν κατάφερε να λάβει τις φωτογραφίες, μπορεί να απευθύνεται στον Σύλλογο όποτε και θα λάβει νέο σύνδεσμο για την λήψη τους.
 
Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης
 
Ευχαριστούμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου