Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΝΩΝ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Χτές Τρίτη 23/1/2018, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας σε όλα τα τμήματα του Γυμνασίου μας.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης για άλλη μια χρονιά, πρόσεφερε από μία βασιλόπιτα σε κάθε ένα από τα 9 τμήματα των μαθητών μας καθώς και μια στο σύλλογο διδασκόντων.

Κάθε τυχερός μαθητής που κέρδισε το φλουρί της τάξης, έλαβε ως δώρο ένα παιχνίδι στα Escape Rooms για 6 άτομα αξίας 60€. Επιπλέον υπήρξε και ένα αναμνηστικό δωράκι για τον τυχερό καθηγητή!!!!

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε κλήρωση των λαχνών της λαχειοφόρου αγοράς στο αμφιθέατρο του σχολείου με σκοπό την προμήθεια ασπροπινάκων για την κάλυψη εποπτικών μέσων του σχολείου. Μοιράστηκαν συνολικά 128 δώρα, συνολικής αξίας €3.000 !!!

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στις δράσεις του συλλόγου και την οικονομική στήριξη που μας παρέχετε μέσω συνδρομών, ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά μας και να βελτιώνουμε το μαθησιακό περιβάλλον τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους, γονείς και παιδιά, να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας, όσο μεγάλα κι αν είναι και να έχετε πάντα στη ζωή σας υγεία, αγάπη και ευτυχία... 
Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά!!!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου 
Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης

Ο Πρόεδρος                 Η Γραμματέας

Η. Χριστόπουλος          Σ. Βαρσακοπούλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου