Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΩΡΩΝ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ



Προς
Γονείς & Κηδεμόνες
Μαθητών του 3ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης

Νέα Σμύρνη  8/11/2017

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Μετά από συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου μας, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση λαχειοφόρου αγοράς για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του σχολείου μας (π.χ. αντικατάσταση μαυροπινάκων με ασπροπίνακες).

Για την επίτευξη των παραπάνω σκοπών, πέρα από την οικονομική συνεισφορά των γονέων και κηδεμόνων στο ταμείο, ο Σύλλογος έχει αποφασίσει την διενέργεια λαχειοφόρου αγοράς.

Τα μέλη του Συλλόγου, έχουν ήδη ξεκινήσει  την προσπάθεια συλλογής  όσο το δυνατό μεγαλύτερου αριθμού δώρων, με στόχο την αύξηση του εσόδου από την λαχειοφόρο παράλληλα με τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό τυχερών νικητών!!!

Όσοι γονείς και φίλοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη συλλογή δώρων μέσω κάποιας προσφοράς, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι. Τα  δώρα μπορούν να είναι είτε υλικά (διάφορα προϊόντα) είτε παροχή υπηρεσιών (π.χ. φροντιστήριο, ταξίδι, ιατρική εξέταση κλπ.).

Με τη βοήθειά σας η λαχειοφόρος μας θα είναι πιο πλούσια και πιο ελκυστική.

Αν και εφόσον υπάρχει η δυνατότητα και η διάθεση να συνεισφέρετε στην δράση αυτή, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την γραμματέα μας κα Σοφία Βαρσακοπούλου στο τηλ. 6945-433306 (sofiavarsakopoulou@gmail.com) ή με τον Πρόεδρο κο Ηλία Χριστόπουλο στο τηλ.. 6944-506921 έως τις 30/11/2017, προκειμένου να σας δοθούν περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο σχολείο μας, παρουσία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, των καθηγητών και των μαθητών.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ!!!!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου
Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου